Head Speed 2024 presentasjon

Head Speed 2024 presentasjon

J & C Sport AS

Kunsten av fart

HEADs SPEED 2024 racketserie lar deg spille raskt med selvtillit, balanse og følelse.

Fart kan være en kunstform på tennisbanen. Et raskt spill krever fokus, balanse og disiplin, sammen med klarhet i tankene, og for spilleren og racketen å bevege seg som én enhet; bare da kan du skape kunst. HEAD lanserer den oppgraderte SPEED 2024 racketserien; med SPEED kan du spille raskt, og banen blir ditt lerret.

Lansert i januar 2024 med ny Auxetic 2.0-teknologi, tilbyr SPEED 2024 rackettennisspillere med en rask sving en mykere og mer sensasjonell følelse. Den super nøyaktige tilbakemeldingen i sanntid skaper en enhet mellom spiller og racket, som er den sanne kunsten av fart.

Også oppdatert med en ny, moderne design laget med et spesielt overflatebelegg fra en sveitsisk premium lakkleverandør, er SPEED 2024 sublimt myk å ta på.

Jannik Sinner bruker den nye SPEED 2024

Den bestselgende SPEED-serien har vært en enorm suksess det siste tiåret, fremhevet av Novak Djokovic som vant et bemerkelsesverdig antall Grand Slam-titler og andre titler med racketten for å etablere seg som den største mannlige tennisspilleren gjennom tidene. Nå vil SPEED-racketen for første gang bli støttet av en annen spiller, Jannik Sinner, en 22 år gammel italiensk stjerne som allerede er blant topp 10 og som representerer fremtiden for Team HEAD.

Med fem forskjellige modeller i serien - PRO, MP, MP L, TEAM og PWR - vil spillere med en rask sving finne SPEED 2024 som passer dem.

 

Legg igjen en kommentar

Merk deg, kommentarer må godkjennes før de publiseres