Yonex Ezone Aqua Night Black

Ezone Aqua Night Black: inspirert av den nattemørke havet

J & C Sport AS

Yonex lanserer det nye designet 'Aqua Night Black' for EZONE-tennisracketserien, som vil være tilgjengelig fra januar 2024. Inspirert av den nattemørke havet, utstråler EZONE en rolig atmosfære samtidig som den besitter en rå og overveldende kraft.

Ben Shelton (USA), Jessica Pegula (USA) og Linda Noskova (CZE) er blant stjernene på Team Yonex som vil bruke det slående nye designet av EZONE-serien, kjent for sin enkle kraft og luksuriøse følelse. Den svarte basen i 'Aqua Night Black'-designet representerer havet, mens fargeskiftende tekstur fra grønt til lilla gir et raffinert og sofistikert utseende. Sprengningsmalingen fremkaller bølger som bryter om natten.

EZONE 98, 100 og 100L-seriene vil være tilgjengelige i 'Aqua Night Black'. EZONE vil fortsatt være tilgjengelig i den eksisterende Sky Blue-fargen, slik at spillere på alle nivåer har valgmuligheter når det gjelder design.

Yonex-utøvere har hatt stor suksess på ATP- og WTA-tourene med EZONE-serien. Shelton vant sin første ATP-tittel i Tokyo i 2023, Pegula nådde finalen i WTA Finals i Cancun, og Noskova ble nominert til WTA Newcomer of the Year Award.

EZONE er laget med Yonex sitt ikoniske, firkantede ISOMETRIC™-teknologi, som skaper et sweet spot som er 7% større enn konvensjonelle, avrundede racketer. 2G-Namd™ Speed graphite forbedrer ballhastighet og kraft, og gir spillere en kraftfull opplevelse på banen. Med det nyskapende 'Aqua Night Black'-designet kombinerer EZONE stil og ytelse, og er et must for tennisentusiaster som ønsker å utmerke seg på banen.

Legg igjen en kommentar

Merk deg, kommentarer må godkjennes før de publiseres